Jij wil weten wie wij zijn?

Wij zijn de club die ondernemers snapt. Willen de wereld ook wat mooier maken. Wij prikkelen, veroorzaken opschudding en inspireren; redactioneel en commercieel. Wij maken jouw podium mogelijk. Wij zijn noordz.

Bouke Nielsen (Journalist)

Bouke Nielsen graaft diep voor noordz. Het is voor ondernemers een tijd van aan- of afhaken. Eerst de crisis, nu vooruitstrevende innovaties. Een bron voor mooie verhalen.
[LEES VERDER]

Jean Paul-Taffijn (Journalist)

Jean-Paul Taffijn is verhalenverteller voor noordz. Waarom doen mensen wat ze doen, laten ze wat ze laten, zeggen ze wat ze zeggen? Als journalist zijn dat de vragen waarmee hij op pad gaat. Hij vertelt het hele verhaal.
[LEES VERDER]

Karlijn ter Horst (Journalist)

Karlijn ter Horst observeert, hoort, ziet en stelt vragen voor noordz. Met een onbevangen blik, een zekere Twentse nuchterheid en een scherp randje. Geen opsmuk. Wel altijd gespitste oren.
[LEES VERDER]

Jasper de Vries (Journalist)

Prestaties, successen, gebeurtenissen. Ze lijken soms vanzelfsprekend, terwijl de weg ernaartoe vaak bijzonder is. Er schuilt een verhaal achter. Net als achter logo’s, producten, ondernemers, sporters.
[LEES VERDER]

Marc Bos (Vormgever)

noordz moet een leraar zijn. Maar wel een rebelse. Als grafisch vormgever combineer ik vorm en inhoud. Look and feel. Die combinatie maakt een verhaal.
[LEES VERDER]