Jij wil weten wie wij zijn?

Wij zijn de club die ondernemers snapt. Willen de wereld ook wat mooier maken. Wij prikkelen, veroorzaken opschudding en inspireren; redactioneel en commercieel. Wij maken jouw podium mogelijk. Wij zijn noordz.

Bouke Nielsen (Journalist)

Bouke Nielsen graaft diep voor noordz. Het is voor ondernemers een tijd van aan- of afhaken. Eerst de crisis, nu vooruitstrevende innovaties. Een bron voor mooie verhalen.
[LEES VERDER]

Jean Paul-Taffijn (Journalist)

Jean-Paul Taffijn is verhalenverteller voor noordz. Waarom doen mensen wat ze doen, laten ze wat ze laten, zeggen ze wat ze zeggen? Als journalist zijn dat de vragen waarmee hij op pad gaat. Hij vertelt het hele verhaal.
[LEES VERDER]

Karlijn ter Horst (Journalist)

Karlijn ter Horst observeert, hoort, ziet en stelt vragen voor noordz. Met een onbevangen blik, een zekere Twentse nuchterheid en een scherp randje. Geen opsmuk. Wel altijd gespitste oren.
[LEES VERDER]

Wilbert Elting (Journalist)

Waarom doen ondernemers wat ze doen? Gaat het alleen om geld? Of is er ook een andere drijfveer. Dat laatste fascineert me.
[LEES VERDER]

Jasper de Vries (Journalist)

Prestaties, successen, gebeurtenissen. Ze lijken soms vanzelfsprekend, terwijl de weg ernaartoe vaak bijzonder is. Er schuilt een verhaal achter. Net als achter logo’s, producten, ondernemers, sporters.
[LEES VERDER]

Marc Bos (Vormgever)

noordz moet een leraar zijn. Maar wel een rebelse. Als grafisch vormgever combineer ik vorm en inhoud. Look and feel. Die combinatie maakt een verhaal.
[LEES VERDER]

Geert-Jan Telkamp (Media-Adviseur)

Ondernemerschap staat voor verandering. Het gaat om kansen zien. En daarop kunnen aanpassen. Het is blijven bijstellen. Een snelle omschakeling, wanneer de gelegenheid zich voordoet. Wie wacht verliest.
[LEES VERDER]

Daan Huiting (Media-Adviseur)

Met beide benen in het diepe. Springen. Verantwoordelijkheid nemen. Ik heb enorm respect voor de durf van ondernemers. De ballen hebben. Af en toe gewoon gaan. Gokje wagen, gokje winnen.
[LEES VERDER]