Van ’t Blik European Truck & Trailer Care houdt transport in beweging

Van ’t Blik European Truck & Trailer Care houdt transport in beweging

PARTNERBIJDRAGE | Van ’t Blik Groep in Akkrum en Heerenveen omvat zes gespecialiseerde bedrijven waar bedrijfsvoertuigen vanaf 3.5 ton het dag- en nachtritme bepalen. Van ’t Blik European Truck & Trailer Care maakt deel uit van de groep en bestaat volgende jaar 25 jaar. „Transport moet door, dag en nacht. Daar zorgen wij voor.”

Onderhoud en service: flexibel en snel Van ’t Blik European Truck & Trailer Care is gevestigd in Akkrum en Heerenveen. Het is een allround full service center voor onderhoud, reparatie, schadeherstel en revisies. Van eigen rijder tot grote fleetowners kunnen hier terecht met bedrijfsvoertuigen boven de 3.5 ton. “Onze monteurs worden op alle gebieden periodiek geschoold. Hierdoor worden werkzaamheden aan laadkleppen, koelmotoren, hydrauliek installaties en alle keuringen (APK, LPK, ALK, CFK/STEK en Tacho) volgens de laatste normen uitgevoerd. We zijn een full service, one-stop-shopping bedrijf met twee werkplaatsen en magazijnen. Door een grote voorraad in onze magazijnen en ons team gemotiveerde, gecertificeerde monteurs, kunnen we alle werkzaamheden van koplamp tot achterbumper snel en vakkundig uitvoeren.” We zijn erkend servicepartner voor alle bekende merken zoals Krone, Schmitz, Welgro, Kögel, Broshuis, Kässbohrer, Stas en Wielton. Asproducenten zoals BPW, SAF, Valx, en Gigant en producenten van remsystemen Wabco, Haldex en Knorr hebben voor ons gekozen als erkend service partner. Voor laadkleppen zijn we erkend service partner van Bär en D`Hollandia. Dit geeft aan dat we volgens kwaliteitsnormen uit naam van de producent werkzaamheden en modificaties uitvoeren. We zijn trots op deze samenwerkingen.”

Pechservice en Repatriëring

Onderweg met pech stilstaan is funest voor de planning. Hier zit zowel de transporteur, chauffeur als de klant niet op te wachten. “Met onze geoutilleerde servicetrucks kunnen we onderweg veel werkzaamheden uitvoeren. Banden vervangen, laadkleppen repareren, hydrauliek slangen persen, luchtbalgen vervangen zijn werkzaamheden die veelvuldig onderweg uitgevoerd worden. Zit het probleem in de trekker en is het niet mogelijk de oorzaak van de stilstand meteen op te lossen, dan halen we de trekker met onze speciale trucktransporter op en kunnen we ter plekke de trekker omwisselen met een vervangende trekker. Zo kan de chauffeur doorgaan en zorgen wij ervoor dat dat de trekker naar de gewenste locatie wordt gebracht. Dit kan bij de eigen dealer zijn, de standplaats of bij ons in de werkplaats.”

European Trailer Care

Van ’t Blik European Truck & Trailer Care maakt deel uit van European Trailer Care. European Trailer Care is de succesvolle samenwerking tussen onafhankelijke truck- en trailer reparatie bedrijven in Europa. „Door de kracht van samenwerken kan European Trailer Care de fleetowner optimale service bieden in geheel Europa en zijn we in staat onze klanten op welk moment waar dan ook te helpen. De hulpdienst is altijd bereikbaar via één centraal nummer. Tevens werkt European Trailer Care zeer nauw samen met alle trailer en onderdelen fabrikanten, zodat de lijnen kort zijn, en ook de juiste prijs gegarandeerd is. Door middel van eigen opleidingen houdt European Trailer Care het kwaliteitsniveau hoog. We staan klaar voor onze klanten wanneer het nodig is en waar dan ook. Dag en nacht, 365 dagen per jaar. Transport moet doorgaan. Wij zorgen ervoor dat onze klanten kunnen doorrijden.”

www.trucktrailercare.nl

Geplaatst op: 19 november 2021

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.