Welke drie ondernemingen strijden om de Groninger Ondernemingsprijs? Bekijk hier de livestream van de nominatiebijeenkomst

Welke drie ondernemingen strijden om de Groninger Ondernemingsprijs? Bekijk hier de livestream van de nominatiebijeenkomst

Foto: Witec Group was – in 2019 – de laatste winnaar van de Groninger Ondernemingsprijs

De tien genomineerden van de Groninger Ondernemingsprijs 2021 presenteren zichzelf op donderdagmiddag 30 september aan publiek, pers en jury. Tijdens de nominatiebijeenkomst maakt de jury bekend welke drie ondernemingen doorgaan naar de finale.

De nominatiebijeenkomst begint om 17.00 uur, duurt tot 18.30 uur en is live te volgen onderaan dit bericht. De bijeenkomst vindt plaats bij Noorderpoort in Farmsum. Bekijk op de website van de Groninger Ondernemingsprijs welke bedrijven zijn genomineerd.

De finale vindt uiteindelijk plaats op donderdagavond 18 november in MartiniPlaza Groningen.

Bekijk donderdagmiddag hieronder de livestream vanaf 17.00 uur:

Geplaatst op: 30 september 2021

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.

Uitgelicht