Barn Talk: Het paradijs op aarde begint in Nederland

Barn Talk: Het paradijs op aarde begint in Nederland

Tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Barn Talk is duurzaam ondernemer Ruud Koornstra te gast. Op woensdag 1 september vertelt Koornstra over zijn documentaire ‘Het paradijs op aarde begint in Nederland’: een rondgang langs duurzame innovaties in Nederland die laten zien hoe snel er in Nederland wordt ingesprongen op het energievraagstuk.

Bekijk op YouTube ook vast de film (Het Paradijs op Aarde begint in Nederland)

De tafelgasten gaan in debat over of Nederland alle wonderen in handen heeft om wereldkampioen duurzaamheid te worden en hoe dit ‘product’ wereldwijd verkocht zou kunnen worden. Is het haalbaar? Wat is er dan nodig en hoe gaan we dit samen bereiken? De uitzending start om 16:15 uur.

De gasten zijn Ruud Koornstra (duurzaam ondernemer/nationaal energiecommissaris/Code Oranje), Riko Kruit (EVolitfy), Marcel Koenis (gespreksleider/business developer EnTranCe), Ben Cappelle (Clean Tech Aviation BV) en Niels Schenk (BioBTX).

Bekijk de livestream op woensdag 1 september vanaf 16:15 uur via de video onderaan dit artikel, of via http://tiny.cc/barntalkparadijs.


Geplaatst op: 1 september 2021

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.

Uitgelicht