Luister hier de podcast Boven het Maaiveld met Eva van Leeuwen (Yfk) en Ellen Ploeger (Flinc) over diversiteit en startups

Luister hier de podcast Boven het Maaiveld met Eva van Leeuwen (Yfk) en Ellen Ploeger (Flinc) over diversiteit en startups

Hoe ziet de gemiddelde startup eruit? Stereotypes van jonge jongens met hoodies kloppen vaak niet. In de werkelijkheid zijn teams een stuk diverser. Toch houdt het met de vrouwelijke startupondernemers niet over.

In deze aflevering van de podcast Boven het Maaiveld praat presentator Marijke Roskam met Eva van Leeuwen van Yfk en Ellen Ploeger van Flinc over het belang van diversiteit binnen startups.

Van Leeuwen is eigenaar van marketingbureau Yfk in Leeuwarden. Zij combineert de frisse blik van jonge mensen met de ervaring van oudere werknemers. Onlangs startte Van Leeuwen het platform Young Heroes, voor talent in de marketing en communicatie.

Ploeger is verbonden aan investeringsmaatschappij Flinc in Groningen. Hierbij maakt zij zich met het initiatief Fundright hard om meer vrouwen te helpen bij het opzetten van hun eigen onderneming.

Boven het Maaiveld is een podcast over de drive van innovatieve bedrijven en startup-ondernemers in Friesland. Gemaakt door de Leeuwarder Courant in samenwerking met Founded in Friesland en Ynbusiness en gepresenteerd door Marijke Roskam.

Geplaatst op: 29 juni 2021

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.