New Energy Forum duikt in de toekomst van mobiliteit en energie tijdens online festival

New Energy Forum duikt in de toekomst van mobiliteit en energie tijdens online festival

Hoe ziet de toekomst van mobiliteit en energie er uit? Daarover buigen studenten, experts, hoogleraren en bedrijven zich op donderdag 24 juni tijdens het New Energy Forum.

Het gratis online festival wordt georganiseerd door Hive.Mobility, EnTranCe en de New Energy Coalition. Dagvoorzitter en wetenschapper Diederik Jekel neemt bezoekers mee in de slimme, nieuwe wereld van duurzame mobiliteit en energietransitie. ,,Het wordt tijd dat we de innovaties in de nieuwe energie op het podium hijsen,” zegt Jekel in een persbericht.

Gasten

Ondernemer, tornadojager en meteoroloog Reinier van den Berg is te gast. Hij houdt ons op confronterende wijze een spiegel voor: vullen we de transitie anno 2021 goed in, of moeten we de koers nog wijzigen?

Tim Houter, medeoprichter en CEO van Hardt Hyperloop, is ook te gast en spreekt over het ontstaan van de hyperloop. Houter duikt ook in de toekomst van mobiliteit en wat het ons gaat brengen op het vlak van duurzaamheid, economie en maatschappij.

Aanmelden

Meer info over het New Energy Forum en aanmelden voor het online festival vind je via deze link.

Geplaatst op: 9 juni 2021

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.