Luister hier podcast Boven het Maaiveld over het Dragons Den avontuur van de Friese startup FlowMoney

Luister hier podcast Boven het Maaiveld over het Dragons Den avontuur van de Friese startup FlowMoney

Startups groeien niet zonder geld. Met wat spaargeld of een lening van familie lukt het misschien aan het begin, maar uiteindelijk heb je externe geldschieters nodig.

In deze aflevering van Boven het Maaiveld spreekt Marijke Roskam met twee investeerders. Diederik Jongema van De Friese Ontwikkelingsmaatschappij (FOM) en Sake Bosma (investeerder in startups) schuiven aan.

Daarnaast komt in deze aflevering ook FlowMoney aan bod. Deze startup wekte onlangs verbazing door bij Dragons Den een aanbod voor een investering naast zich neer te leggen. Waarom deed de Friese startup dat? Wat zoeken ze in een investeerder?

Boven het Maaiveld is een podcast over de drive van innovatieve bedrijven en startup-ondernemers in Friesland. Gemaakt door de Leeuwarder Courant in samenwerking met Founded in Friesland en Ynbusiness en gepresenteerd door Marijke Roskam.

Geplaatst op: 26 mei 2021

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.