Coachingsprogramma Younglink Grow wil young professionals helpen te groeien

Coachingsprogramma Younglink Grow wil young professionals helpen te groeien

Younglink Grow start in juni de derde editie met een coachingsprogramma speciaal voor mensen tot 36 jaar. Tijdens het programma worden young professionals gecoacht door ervaren medewerkers op hun eigen vraagstuk.

Mensen die zich aanmelden geven aan op welk vlak zij willen groeien. Op basis daarvan zoekt Younglink Grow daar twee geschikte coaches bij. Via een digitale speeddate maken beide partijen kennis met elkaar en kiest de deelnemer de coach van zijn of haar voorkeur.

Coachingsvraagstuk

Wat is een coachingsvraagstuk? Dat verschilt per persoon. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een bepaalde vaardigheid, zoals managementvaardigheden, assertiviteit of presentatievaardigheden. Maar het coachingsvraagstuk kan ook breder, zoals vragen op het gebied van loopbaanoriëntatie.

Het coachingstraject start in juni en duurt tot eind 2021. Zo hebben coaches en coachees genoeg tijd om samen aan het vraagstuk te werken. Vanwege de coronamaatregelen start Younglink Grow digitaal. Het traject gaat over in een fysieke variant wanneer dat weer mogelijk is.

Inschrijven

Vorig jaar deden 40 deelnemers mee met het coachingstraject. Meer informatie en aanmelden kan via deze link. Inschrijven kan tot 10 mei.

Lees ook:

Wat maakt een goede coach?
Geplaatst op: 5 mei 2021

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.