Luister hier podcast Boven het Maaiveld: wat kunnen startups en het mkb van elkaar leren?

Luister hier podcast Boven het Maaiveld: wat kunnen startups en het mkb van elkaar leren?

Innovatie en startups gaan hand in hand. Maar ook voor mkb’ers is het belangrijk om continu te vernieuwen en te innoveren om hun voortbestaan te garanderen. Wat kan het mkb van startups leren?

In deze aflevering van de podcast Boven het Maaiveld zijn Josien Andringa, Wessel de Haan en Emil Stuy te gast. Andringa richtte Templer op. Dat is een startup die de uitzendwereld wil opschudden door de bemiddelingskosten fors te drukken. De Haan is betrokken bij startup Elfsquad. Dit bedrijf uit Drachten maakt een online tool waarmee machines en apparaten samengesteld kunnen worden. Stuy vertegenwoordigt het mkb. Anker Stuy is een verffabrikant uit Terwispel en opende als eerste fabrikant zelf een webshop.

Boven het Maaiveld is een podcast over de drive van innovatieve bedrijven en startup-ondernemers in Friesland. Gemaakt door de Leeuwarder Courant in samenwerking met Founded in Friesland en Ynbusiness en gepresenteerd door Marijke Roskam.

Lees ook:

Vijf vragen en antwoorden over het nieuwe Founded in Friesland
Geplaatst op: 28 april 2021

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.