Ondernemende studenten in Groningen kunnen met Rabo Ondernemersprijs 10.000 euro winnen

Ondernemende studenten in Groningen kunnen met Rabo Ondernemersprijs 10.000 euro winnen

Studenten van de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen met een ondernemershart maken kans op een prijs van 10.000 euro als ze meedoen met de Rabo Ondernemersprijs 2021.

Ondernemende studenten die meedoen aan de ondernemingsprijs mogen hun verhaal vertellen aan Groningse ondernemers en investeerders. De hoofdprijs is 10.000 euro. Voor de tweede en derde plaats worden respectievelijk 4.000 en 3.000 euro weggegeven. Overige deelnemers maken ook kans op prijzen.

Fietsalarmering

Het draait natuurlijk niet alleen om wat er te winnen valt, maar vooral om het ondernemersverhaal van de student. Vorig jaar won Joris Koops. Hij kreeg de prijs voor zijn onderneming Fietsalarmering. Koops bedacht een alarmeringssysteem voor op een fiets, dat personen kan helpen die gevallen zijn met de fiets. Het apparaatje wordt op de fiets gemonteerd en als de fietser valt dan geeft het apparaatje een signaal af aan de contactpersoon van de gevallen fietser.

Voorwaarden

Wanneer mag je meedoen met de Rabo Ondernemersprijs 2021? Je bent een student van de Hanzehogeschool of Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast sta je in het studiejaar 2020/2021 ingeschreven bij een van de twee. Ook heb je een ondernemerschapsprogramma en/of ondernemerschapsminor gevolgd (of je bent dit nu aan het volgen). Deelnemers moeten ook ingeschreven staan bij de kvk. Je mag je ook als team aanmelden. Daarbij is het wel van belang dat de spreker (degene die op het podium staat) studeert aan een van de twee eerder genoemde universiteiten.

De finale vindt plaats op 3 juni. Inschrijven kan tot en met 6 mei. Meer info via deze link.

Geplaatst op: 22 april 2021

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.