Enquête | Ga jij straks weer shoppen in fysieke winkels, of doe je alle bestellingen voortaan online?

Enquête | Ga jij straks weer shoppen in fysieke winkels, of doe je alle bestellingen voortaan online?

Wanneer de winkels na de lockdown straks weer volledig open zijn, wat gebeurt er dan? Gaan we massaal weer de winkelstraten af om te shoppen? Of is iedereen gewend geraakt aan online bestellen en mijden we de fysieke winkels?

In opdracht van Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant houdt Enigma Research deze week een enquête om antwoorden op deze vragen te krijgen. De vragenlijst staat online en is hier in te vullen. Invullen kan tot 15 april 9.00 uur.

Aanstaande zaterdag worden de resultaten gepubliceerd in Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant.

Geplaatst op: 14 april 2021

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.