Deze 6 bedrijven zijn genomineerd voor de Verkiezing Friese Onderneming 2021

Deze 6 bedrijven zijn genomineerd voor de Verkiezing Friese Onderneming 2021

De Stichting Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar nomineert zes bedrijven voor de editie van 2021.

In alfabetische volgorde zijn de volgende bedrijven genomineerd:

Gemeenten, ondernemersverenigingen, familieleden en ondernemers droegen tientallen bedrijven voor. Daaruit zijn de bovenstaande zes ondernemingen gekozen.

Oude bekenden

Tussen de nominaties zitten twee oude bekenden. Zo werden Aquatec Industries en Kooi al in 2018 genomineerd. De vier andere bedrijven doen voor het eerst mee aan de verkiezing.

De halve finale vindt plaats op 31 mei. De genomineerden presenteren zich dan aan de jury. Deze bestaat dit jaar uit ondernemer Jennifer Westers, ondernemer René van de Heij en ondernemer en winnaar van de editie van 2020, Jan Baljeu. Daarnaast staat de jury onder leiding van gedeputeerde Sander de Rouwe.

Innovatieve vermogen

De jury beoordeelt de bedrijven op hun inventiviteit en innovatieve vermogen. Actief kansen creëren en benutten is daarnaast een onderdeel waar de jury goed op let. Ten slotte kijkt de jury naar de mate van duurzaam beleid, als het gaat om menselijk kapitaal en de omgeving, de resultaten en de mate waarin die inzichtelijk zijn.

De finale vindt plaats op 7 september 2021. Meer weten over de Verkiezing Friese Onderneming 2021? Klik dan op deze link.

Lees ook:

Aflevering 11 van De Spiegel: Rinze-Jan van der Schuit (58), CEO en oprichter van Fibremax in Joure
Geplaatst op: 12 april 2021

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.