Aanmelding Groninger Ondernemingsprijs 2021 geopend

Aanmelding Groninger Ondernemingsprijs 2021 geopend

De Groninger Ondernemingsprijs van 2021 gaat door en de aanmelding is vanaf donderdag geopend. Volgens bestuursvoorzitter Winfryd de Haan wordt de editie van 2021 uniek: ‘De wereld is drastisch veranderd. Het ene bedrijf verloor bijna alle omzet en het andere zag zijn omzet verdubbelen’.

Hoe kun je meedoen met de ondernemingsprijs? Er zijn een aantal criteria. Je kunt je eigen onderneming inschrijven, maar een ander kan jouw bedrijf ook voordragen. Daarnaast moet jet bedrijf gevestigd zijn in de provincie Groningen. En het bedrijf moet langer dan 5 jaar bestaan en meer dan 10 medewerkers in dienst hebben.

Genomineerden en finalisten

De jury nomineert uit alle inzendingen op 11 juni tien bedrijven. Vervolgens pitchen deze deelnemers op donderdag 30 september voor de jury. Hieruit komen dan weer drie finalisten.

Na de zomer volgt bezoekt de jury de finalisten. De jury van de Groninger Ondernemingsprijs 2021 is vooral benieuwd naar hoe bedrijven omgaan met de coronacrisis en hoe zij inspelen op nieuwe kansen. De finale vindt uiteindelijk plaats op 18 november in het Martiniplaza.

Prijs

Genomineerden en de finalisten van de ondernemingsprijs krijgen flink wat publiciteit, aldus de organisatie. Na afloop krijgen alle genomineerden een korte bedrijfsfilm. Deze gaat in première in de bioscoop van Forum Groningen. Daarnaast krijgen finalisten een quickscan met financiële en juridische doorlichting. Dit wordt gedaan door de drie hoofdsponsors van de Groninger Ondernemingsprijs 2021: De Haan Advocaten & Notarissen, BDO Accountants en Adviseurs en Rabobank Stad en Midden-Groningen.

Meer weten?

De inschrijving sluit op 21 mei. Kijk voor een overzicht van alle criteria en meer informatie op groningerondernemingsprijs.nl

Lees ook:

Witec in feeststemming na winnen Groninger Ondernemingsprijs 2019: ”Het is ontzettend gaaf, we zijn trots.”
Geplaatst op: 8 april 2021

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.