AppWiki uit Groningen overgenomen door Brits MVF

AppWiki uit Groningen overgenomen door MVF

AppWiki, de Nederlandse software vergelijkingssite uit Groningen, is overgenomen door MVF. Dat is een internationaal platform voor klantgeneratie.

Dit is de zesde overname van MVF binnen vijf jaar tijd. Het bedrijf, waarvan het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk staat, heeft sinds de coronapandemie al 121 nieuwe klanten binnengehaald. Vooral het feit dat ondernemers zich focussen op digitale verkoop, zorgt ervoor dat MVF groeit.

MVF lever klanten aan bedrijven als Salesforce, Samsara en Verizon.

AppWiki

AppWiki helpt bedrijven met het kiezen van software. De onderneming kiest de software uit op basis van het profiel en de wensen van het bedrijf. Zo matcht de Groningse onderneming een bedrijf met de bijpassende software. Voor MVF betekent de overname dat zij ook toegang hebben tot de Nederlandse markt.

Lees ook:

Geld ophalen zonder bank, hoe doe je dat? Vijf tips op een rij
Geplaatst op: 6 november 2020

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.