Waar halen we professionals voor de energietransitie vandaan? Bekijk Barn Talk van EnTranCe live

Waar halen we professionals voor de energietransitie vandaan? Bekijk Barn Talk van EnTranCe live

Wat moet Noord-Nederland doen om de energietransitie niet af te remmen? Waar haalt de sector tienduizenden opgeleide professionals vandaan die daarvoor nodig zijn? Over de antwoorden gaan vijf experts met elkaar in gesprek tijdens de volgende editie van Barn Talk, op woensdag 4 november. De livestream bekijk je vanaf 16.00 uur onderaan dit bericht.

Onder leiding van Marcel Koenis, directeur bedrijfsvoering van EnTrance, gaan Marieke Abbink (directeur New Energy Coalition), Nienke Homan (gedeputeerde Provincie Groningen), Anja Hulshof (Programmamanager Energy College) en Ans Assies (Programmamanager Energieonderwijs EnTranCe) met elkaar in discussie over het opleiden van energieprofessionals. Hoofdvraag van de avond: Hoe kan meer regionale samenwerking tussen bedrijven, onderwijs en overheid ervoor zorgen dat jonge professionals beter opgeleid worden?

Interessant gegeven: Het panel bestaat volledig uit vrouwen. Zij komen allemaal uit het VIEN netwerk: ‘Vrouwen in Energie Noord-Nederland’.

EnTranCe

Barn Talk, het maandelijkse debat over allerhande aspecten van de energietransitie, wordt georganiseerd EnTranCe. Dat is het Energy Transition Centre, de energieproeftuin van de Hanzehogeschool Groningen en Energy Academy Europe op de Zernike Campus Groningen.

Kijk Barn Talk live

Bekijk Barn Talk ‘Vakonderwijs als sleutel voor de energietransitie’ op woensdag 4 november 2020 vanaf 16.00 uur hier live:

Geplaatst op: 2 november 2020

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.