TRENDSHIP SUBTHEMA'S

Niets houdt ons tegen. We bewegen, versnellen en bedenken nieuwe plannen. Op 19 en 20 oktober is Trendship live. We kijken elkaar weer recht in de ogen. Samen met 1.500 professionals: in 2 steden en 10 locaties met 6 relevante thema’s en bijbehorende uitdagingen. We creëren de wereld van morgen. Niet alleen voor ons, maar voor de volgende generatie.

CLIMATE

We leven van het land. Het water waarmee we ons laten omringen, gebruiken we in ons voordeel. We spelen met de kracht van de wind en sterkte van de zon om ons te ondersteunen en onze lasten te verlagen. We zijn een regio die voorloopt als het gaat om energie. We zijn aanpakkers en aanpassers.

Trendship blijft in beweging en daagt uit om te versnellen. Wat doen we vandaag om morgen een betere wereld te creëren?

CYBER&PRIVACY

Je kunt niet meer uitloggen. De wereld van nu en morgen is digitaal. Naarmate de digitale wereld evalueert, wordt cyberveiligheid belangrijker. Veiligheidsbeleid is zo sterk als de zwakste schakel, ook online. Doen we genoeg om onszelf te beschermen?

Trendship blijft in beweging en daagt uit om te blijven versnellen. Wat doen we vandaag om morgen aan een betere wereld te bouwen?

ENTREPRENEURSHIP

Lokale bedrijven zijn de ruggengraat van onze economie. Ze draaien op tijd, energie, toewijding en loyaliteit van hun klanten. Het zijn ideeënjagers, ontwerpers en makers ineen. Tegelijkertijd leggen ze een fundament voor de volgende generatie.

Trendship blijft in beweging en daagt uit om te blijven versnellen. Wat doen we vandaag om morgen aan een betere wereld te bouwen?

HEALTH

De gezondheidszorg is de levensader van onze samenleving. Het zorgsysteem staat echter onder druk. Een tekort aan personeel en middelen botst met de toenemende zorgvraag. We willen dat de zorg blijft innoveren en tegelijkertijd betaal- en beschikbaar blijft voor iedereen.

Trendship blijft in beweging en daagt uit om te blijven versnellen. Wat doen we vandaag om morgen aan een betere wereld te bouwen?

WORK

Onze blik op werken verandert. We willen bijdragen, flexibel zijn en aan volgende generaties denken. Tegelijkertijd ontwikkelen we onze visie op leeftijd, geslacht, ras en sociale status. Binnen een constante veranderende economie creëren we aan een nieuw perspectief op ons werkklimaat.

Trendship blijft in beweging en daagt uit om te blijven versnellen. Wat doen we vandaag om morgen aan een betere wereld te bouwen?

FOOD

We leven in een wereld waarin voedseltekort -en verspilling hand in hand lijken te gaan. Tegelijkertijd wonen en werken in een regio waar de geheimen van het land en bijbehorende voedselketen de onze zijn. Uitdagingen als een efficiënter veld-naar-mond proces en hoger bewustzijn zijn aan de orde van de dag. Wat kunnen we doen om de voedselketen gezonder te maken? Voor ons én voor de volgende generatie.

Trendship blijft in beweging en daagt uit om te blijven versnellen. Wat doen we vandaag om morgen aan een betere wereld te bouwen?

https://trendship.nl/

Geplaatst op: 10 september 2020

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.