Small Giants: Eventlocatie EM2 switcht naar distributie en verkoop ‘Good Food’

Chris Garrit, mede-oprichter van eventlocatie EM2, gooide het roer rap om toen hij door de coronacrisis geen evenementen meer kon organiseren. EM2 wordt omgedoopt tot distributiecentrum voor lokale producten van boeren uit de regio. In aflevering 3 van Small Giants vertelt Garrit hoe dit tot stand kwam.

Garrit was op vakantie toen het coronavirus wereldwijd om zich heen begon te grijpen. Hij ging weer naar huis om aanwezig te zijn bij een concert dat in EM2 werd gehouden. Maar voordat hij in Nederland aankwam, werd het nieuws al bekendgemaakt: geen evenementen tot 1 september.

Geen inkomsten meer, maar wel de kosten. Wat doe je dan? Garrit besloot EM2 onder de noemer ‘Good Food‘ om te dopen tot distributiecentrum. Want: voedsel heeft iedereen nodig, en het liefst goed, gezond en duurzaam voedsel. Lokale boeren brengen lokale producten naar de hal van Garrit. Die kun je vervolgens via een webshop bestellen en ophalen in een drive-through. Bij de drive-through kun je ook maaltijden halen. Daarnaast bieden Garrit en zijn crew een bezorgservice aan.

Kijk terug:

Small Giants: Vanhulley maakt naast boxershorts nu ook mondkapjes van resttextiel
Geplaatst op: 7 mei 2020

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.