Van en voor professionals in de bouw

Van en voor professionals in de bouw

Partnerbijdragen | Aan de rand van Nijbeets, op slechts 2 kilometer van de A7, liggen de panden van BPG Van der Meulen. Van der Meulen is een toeleveringsbedrijf voor de bouw en heeft aan haar klanten het beste van twee werelden te bieden. Enerzijds is het een klantgerichte en betrokken partner, hetgeen kenmerkend is bij veel familiebedrijven. Anderzijds heeft het de slagkracht van de grote onderneming door aansluiting bij de Bouwpartner Groep.

,,Door dit samenwerkingsverband van familiebedrijven kunnen we scherpere prijzen en meer servicemogelijkheden bieden”, zegt Andre van der Meulen. „Om onze service en dienstverlening te vergroten werken we ook samen met een aantal asbestsaneringsbedrijven. Dat kan bij agrarische bedrijven veel werk uit handen nemen.”

We kennen de markt en houden de vinger aan de pols

„Doordat je veel vaste klanten hebt, kan je service maatwerk worden. Je bent immers met elkaar in gesprek. Daardoor weet je wat er speelt, welke projecten eraan zitten te komen en wat je in moet slaan. Zo dachten we in eerste instantie dat de vraag naar golfplaten terug zou lopen toen de plicht tot saneren van asbestdaken voor 2024 van de baan was. Die gedachte was niet helemaal juist. Doordat veel verzekeringen asbestdaken gingen uitsluiten, bleef de asbestsanering en de vraag naar golfplaten. Door de vinger aan de pols te houden, hebben we goede beslissingen kunnen nemen en de voorraad op peil gehouden. Het nieuwe fonds voor asbestsanering zal de vraag ook verder stimuleren.”

„Wij zien veel vraag naar Cembrit golfplaten. Dit zijn ademende en geluiddempende golfplaten waarmee een comfortabel stalklimaat wordt gecreëerd. De grondstoffen van de platen zijn milieuvriendelijk en de kwaliteit is uitstekend. Dat blijkt wel uit de totaalgarantie van 10 jaar die ze geven. Totaal betekent niet alleen garantie op het product, maar ook op de plaatsing daarvan. Een andere kwaliteitsgolfplaat uit ons assortiment is Eternit.”

Niet alleen het product, maar ook het project en opslag

„We hebben kennis van de markt en aannemers. Met veel van hen hebben we samenwerkingsverbanden. Als men bij ons inslaat voor een verbouwing, weten wij welke bedrijven het beste passen bij een dergelijke verbouwing. Ik kan dan twee (of meer) passende bedrijven een offerte laten opstellen. Dit bespaart de klant werk en geeft zekerheid.” „Met onze grote voorraad helpen we ondernemers met hun opslag. Als men iets nodig heeft, ligt het hier, als het ware, klaar of we bezorgen het bij het project in uitvoering. We hebben een goed distributiesysteem en over het algemeen is het bestelde de volgende dag ter plekke.”

bpgvandermeulen.nl

Andre van der Meulen
Geplaatst op: 9 april 2020

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.