Witec wint Groninger Ondernemingsprijs 2019 (video)

Witec wint Groninger Ondernemingsprijs 2019 (video)

Witec uit Stadskanaal mag zich na donderdagavond een jaar lang Groninger Onderneming van het jaar noemen. In MartiniPlaza kreeg de leverancier van hightech systemen van de jury de Groninger Ondernemingsprijs (GOP) 2019. Andere finalisten waren 365Werk uit Groningen en Heiploeg uit Zoutkamp

Bekijk de videoreportage van de Groninger Ondernemingsprijs 2019:

De jury, onder vice-leiding van voormalig NOM-directeur Siem Jansen, vindt Witec een voorbeeld voor de maakindustrie in Noord-Nederland. Jansen verving de zieke gedeputeerde Patrick Brouns tijdens de editie van 2019 als juryvoorzitter.

Volgens het juryrapport is het bedrijf uit Stadskanaal ‘een rolmodel en fantastisch ambassadeur’ voor het Noorden. Daarnaast wordt het bedrijf in het rapport onder meer geroemd om haar vakmanschap, innovatieve producten, aansprekende opdrachtgevers, slimme oplossingen voor interne bedrijfsprocessen, de bijdrage aan de maatschappij en ‘de waarde die [Witec] toevoegt aan het leven van mensen en aan de regio’.

Lees ook:

Finalisten Groninger Ondernemingsprijs 2019

Foto’s: Jan Buwalda / Groninger Ondernemingsprijs

Karlijn ter Horst (Journalist)

Karlijn ter Horst (Journalist)

Geplaatst op: 28 november 2019

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.