[BRANDED] Verlost van kalkaanslag

[BRANDED] Verlost van kalkaanslag

Je koffiezetapparaat en waterkoker voor altijd vrij van kalkaanslag. Geen agressieve ontkalkingsmiddelen voor de badkamer in gebruik hoeven te nemen. En besparen op de kosten voor reinigingsmiddelen: want voorlopig hoef je deze niet meer op de boodschappenlijst te noteren. Tenminste, als je kiest voor een waterontharder van Naroso. Peter Jager, eigenaar Naroso, heeft 14 jaar ervaring in de waterbehandelingsindustrie. En omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan startte hij in 2014 de onderneming Naraso.

Naroso verkoopt alleen producten van hoogstaande kwaliteit gebaseerd op professionele techniek. ,,De misvatting dat men vaak denkt dat waterontharders alleen geschikt zijn voor grootgebruik en een luxeproduct is voor mensen met een dikke portemonnee wil ik graag de wereld uit helpen. Het mes snijdt aan twee kanten, een goede waterontharder is een investering in comfort en duurzaamheid, én kwaliteit kan betaalbaar zijn. Dat bewijzen onze systemen”, zegt Jager. Op de aanschaf kan aanzienlijk bespaard worden bij Naroso.

Service en kwaliteit heeft Jager hoog in het vaandel. ,,Er zijn in de praktijk een hoop groothandels die de goede naam van de waterontharder benadelen”, zegt Jager. “Veel bedrijven brengen waterontharders aan de man zonder keurmerk. Ze willen graag een graantje meepikken maar laten kwalitatief heel wat steken vallen. Heel jammer, men raakt ten onrechte het vertrouwen in het gehele product kwijt. Het is dan lastig om die plooien weer glad te strijken. De keus voor een goed product met een keurmerk voorkomt dit. Wij verkopen waterontharders in verschillende prijscriteria. De goedkopere varianten maar ook de luxere, zoals die met zoutalarm en ontsmettingsmodule en kleurendisplay. Echter, onze ontharders zijn kwalitatief allen gelijkwaardig.”

,,Een kwalitatief hoogwaardig product bieden vinden we belangrijk, maar ook het stukje service en vakkundige installatie is onontbeerlijk voor een tevreden klant. Men kan er van op aan dat Naroso dat wél biedt. Het houdt bij ons niet op bij het leveren van het product. We zorgen voor de aansluiting van het product en voor het periodieke onderhoud, zodat men verzekerd is van water van goede kwaliteit voor zeer lange duur. Tevens zal men merken dat onze producten een gunstig effect op de energierekening teweegbrengen. “

Jager vindt dat zijn producten voor iedere portemonnee toegankelijk moeten zijn. Daarom zet Naraso zijn producten voor een eerlijke prijs in de markt . ,,Onze kennis, snelle service (ter plekke binnen 24 uur) en een maand probeergarantie maken ons een sterke speler op de markt.” Op de vraag of men dan ooit wel eens een product heeft willen terugzenden, is Jager resoluut: ,,Nog nooit!” De toekomst ziet er voortvarend uit. ,,Recentelijk hebben we ons assortiment uitgebreid met de premium Foleo waterontharders en in de nabije toekomst zetten we ook lijnen uit om daar waterbesparende douchekoppen en kranen aan toe te voegen.”

Geplaatst op: 18 september 2019

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.