noordz on-site #3: Hof van Saksen in Nooitgedacht (video)

noordz on-site #3: Hof van Saksen in Nooitgedacht (video)

Voor noordz gaan Gijs Nillessen en Karlijn ter Horst iedere maand in hun video-serie noordz on-site op bezoek bij een bijzondere ondernemer, bedrijf of evenement in Noord-Nederland. In aflevering 3 is het duo te gast op vakantieresort Hof van Saksen in het Drentse Nooitgedacht, omdat noordz in september 2019 in het teken staat van water. Hof van Saksen opende namelijk in de zomer van 2019 de grootste indoor waterglijbaan ter wereld. En nu ze er toch zijn, kunnen ze ook uitzoeken hoe zo’n ‘premium resort’ te runnen. Hoeveel ruimte voor ondernemerschap is er?

Bekijk aflevering 3 op Hof van Saksen hier:

De tweede aflevering van noordz on-site gemist?

Of wil je de aflevering nogmaals terugkijken? Bekijk de video over Hamletz, de duurzame varkensboerderij van Annechien en Menno ten Have uit Beerta.

Geplaatst op: 6 september 2019

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.