The Millionaires Club: tips van Vasco Rouw om miljonair te worden

The Millionaires Club: tips van Vasco Rouw om miljonair te worden

Vasco Rouw uit Emmen geeft op zijn nieuwe platform The Millionaires Club tips om financieel onafhankelijk – en dus miljonair – te worden. Zelf is de Emmenaar dat al. Zijn vermogen bedraagt 4,5 miljoen euro, zoals hij zelf zegt.

Lees ook:

Vasco Rouw: ,,Ik heb straks 100 miljoen”

Geen adviezen bij The Millionaires Club

Bij The Millionaires Club draait het om wilskracht en discipline. Tegen een maandelijkse vergoeding van 27 euro krijg je toegang tot een besloten Facebook-groep waar iedereen zijn ervaringen deelt – ook Vasco Rouw – mag je zelf conclusies trekken. Rouw: ,,Ik geef geen adviezen.”

Een doel na Vasco Games

Vasco Rouw verdiende zijn geld met games, maar toen begin dit jaar Google de eigen regels wijzigde was het einde verhaal voor Vasco Games. De Emmenaar moest iets anders verzinnen om een vermogen van 100 miljoen euro te vergaren – dat levensdoel heeft hij zich zich als ongeschoolde geteld – en dat werd The Millionaires Club.

Lees ook:

Vasco Games stopt met ontwikkelen games en sluit deuren in Emmen

Wie meedoet begint met het vaststellen van het eigen vermogen via een standaardlijst die maandelijks in gevuld moet worden. Het doel is eenvoudig: elke maand moet het vermogen groeien. Want groei is geluk, zo meent Rouw. Het gaat niet om geld, is de stellige overtuiging van de Emmenaar die de aanstaande miljonairs ook bijbrengt om financieel bij te dragen aan een betere maatschappij.

Bekijk ook:

In gesprek met Vasco Rouw van Vasco Games

Buitenlandse ambities voor The Millionaires Club

The Millionaires Club is in Nederland van start gegaan. Straks gaat Vasco internationaal werven met een Engelstalige aanpak.

In Dagblad van het Noorden (DvhN) – op zaterdag 20 juli – deed Rouw zijn verhaal over zijn nieuwe club. Het hele artikel lees je op de website van DvhN.

Bouke Nielsen (Journalist)

Bouke Nielsen (Journalist)

Geplaatst op: 22 juli 2019

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.