noordz on-site #2: Varkensboerderij Hamletz in Beerta (VIDEO)

noordz on-site #2: Varkensboerderij Hamletz in Beerta (VIDEO)

Voor noordz gaan Gijs Nillessen en Karlijn ter Horst iedere maand in hun video-serie noordz on-site op bezoek bij een bijzondere ondernemer, bedrijf of evenement in Noord-Nederland. In aflevering 2 bezoeken ze de boerderij van Annechien en Menno ten Have in Beerta, die ze samen met zoon Detmer runnen. Ze hebben als enige varkenshouderij in Nederland een 2 sterren ‘Beter Leven’ keurmerk, ontwikkelden eigen merk Hamletz en werden Agrarisch Ondernemer van 2019. Hoe onderneem je als boer?

Bekijk aflevering 2 hier:

De eerste aflevering van noordz on-site gemist?

Of wil je de aflevering nogmaals terugkijken? Bekijk hier de video over Odyssey, de grootste blockchain en AI hackathon ter wereld.

Geplaatst op: 31 mei 2019

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.