Jandino opent Promotiedagen Drenthe, lof voor nieuwe opzet

Jandino opent Promotiedagen Drenthe, lof voor nieuwe opzet

Met een verhaal over zijn loopbaan en vooral ook de hobbels opende acteur en ondernemer Jandino Asporaat de Promotiedagen Drenthe. Het evenement kent dit jaar voor het eerst een nieuwe opzet, waar positieve reacties op kwamen.

Asporaat kende tijdens zijn route naar succes diverse moeilijke momenten. Het zijn ervaringen die hij probeert over te brengen op jongeren die in de problemen zitten. Ook verhaalde hij over de kern van de Promotiedagen: contact. ,,Ik ben niet de grappigste in Nederland”, zo liet de acteur weten. ,,Maar ik kreeg wel de Kuip vol. Waarom? Omdat ik wel heel goed ben in connecten.’’

Geslaagde nieuwe opzet

Sinds dit jaar kennen de Promotiedagen Drenthe een flink andere opzet. Niet alleen vindt het event nu plaats in de Nieuwe Kolk (eerder was het in de TT Hall), maar de duur is ook met een dag ingekort. ,,We vonden dat Groningen en Drenthe te veel op elkaar leken’’, liet organisator Michel Elzinga eerder al weten. ,,Het moest kort, krachtig en bruisend.’’

De nieuwe opzet lijkt geslaagd, zo bleek uit diverse reacties. Burgemeester Marco Out van Assen en gedeputeerde Henk Brink prezen de verandering. ,,Als je steeds maar achter de kudde aanloopt, loop je altijd in de shit’’, zei Brink. Indien de nieuwe opzet definitief een succes blijkt, is er een plan een soortgelijk event ook in Heerenveen en Emmen te organiseren.

Bron: Dagblad van het Noorden
Afbeelding: ANP

Geplaatst op: 16 april 2019

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.