Vernieuwde Promotiedagen Drenthe bij succes wellicht ook naar Emmen en Heerenveen

Vernieuwde Promotiedagen Drenthe bij succes wellicht ook naar Emmen en Heerenveen

Een andere locatie, een ander programma en één in plaats van twee dagen. Dat Promotiedagen Drenthe er anders uit gaat zien, was al wel duidelijk. Maar ze willen meer. Naast het event in Assen wil Promotiedagen soortgelijke evenementen ontwikkelen in Emmen en Heerenveen.

In Drenthe hadden ze het gevoel dat ze iets deden dat wel erg op Groningen leek. Promotiedagen is van oudsher al bekend van de tweedaagse bedrijvenbeurs in Martiniplaza in Groningen. Het roer ging om in Drenthe. Op naar een evenement dat meer gericht is op het programma, en minder op de beurs.

Daarvoor werd een andere locatie gezocht en met theater De Nieuwe Kolk snel gevonden. Stands zien we dit jaar niet meer. Er wordt gewerkt met zogeheten light-boxes. De presentaties, waaronder de opening door acteur Jandino Asporaat, zijn in de zalen.

Emmen en Heerenveen

De veranderingen zijn positief ontvangen door het bedrijfsleven. Mocht het een groot succes worden, betekent het niet dat ook het event in Groningen op de schop gaat. Zeker niet. Maar om het event in Groningen wil de organisatie een aantal andere evenementen organiseren. Succes in Assen betekent een realistische kans op vergelijkbare events in Emmen (Atlas Theater) en Heerenveen (Thialf).

Lees het hele verhaal met reacties van Michel Elzinga en Michiel van Ringelenstein van Promotiedagen via Dagblad van het Noorden.

Geplaatst op: 4 april 2019

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.