Specialist in opleidingen voor verkeer, transport, logistiek, arbo en veiligheid

Specialist in opleidingen voor verkeer, transport, logistiek, arbo en veiligheid

Kreeft Opleidingen is een landelijk werkend opleidingscentrum voor verkeer, transport, logistiek, arbo en veiligheid. Kreeft Opleidingen biedt naast de basiskwalificaties en nascholingscursussen ook gespecialiseerde transportopleidingen aan, zoals ondernemersopleidingen, veiligheidsadviseur ADR, machinist autolaadkraan en LZV.

„Er is veel vraag naar chauffeurs. Wie nu een opleiding volgt, kan direct aan het werk”, zegt Lucas Kreeft, directeur van Kreeft Opleidingen. „Voor bedrijven nemen we het scholingsvraagstuk uit handen en daarmee dragen we bij aan optimale inzetbaarheid van gekwalificeerd personeel.”

Breed en gevarieerd aanbod

Kreeft Opleidingen biedt verschillende opleidingstrajecten aan. Omdat er zowel dag-, avond- als zaterdagstrajecten zijn, biedt Kreeft flexibiliteit aan haar cursisten. „Door ons grote en flexibele aanbod, kunnen cursisten snel starten. Bedrijven kunnen daardoor hun bezetting makkelijk op peil houden en cursisten kunnen binnen twee weken het vrachtautorijbewijs halen.”

Kreeft leidt op tot vakbekwame, duurzaam inzetbare professionals. „Veiligheid krijgt aandacht en ook schadelastbeperking van bedrijfsmiddelen en producten is een belangrijk thema in ons opleidingsaanbod.” Ook voor nascholingscursussen heeft Kreeft een breed aanbod. „We hebben meer dan veertig nascholingscursussen; zowel theorie als praktijk. Voor iedereen is een passende cursus beschikbaar; volledig vakgericht maatwerk is mogelijk.

Ontzorgen van ondernemers

„We kunnen het volledige scholings- en nascholingstraject van werknemers uit handen nemen.” Kreeft Opleidingen heeft alles in huis voor volledige scholing en nascholing. Hiermee is maatwerk voor individuele werknemers mogelijk. Bovendien heeft het bedrijf een digitale tool om de verplichte nascholingstrajecten te monitoren. De kans dat je niet meer bekwaam bent volgens de wet, omdat je niet op tijd een nascholing doet, behoort daarmee tot het verleden. „HRM kan zich daardoor volledig richten op haar kerntaken.” Ook de verplichte medische keuringen kunnen door Kreeft uitgevoerd worden. Ook hier geldt flexibiliteit: zowel overdag, ’s avonds als zaterdag is de keuringsarts beschikbaar.

Subsidies en andere financiële voordelen

De kostprijs van het opleidingsaanbod is laag en bovendien zijn er diverse subsidies waar aanspraak op gemaakt kan worden. De administratieve handelingen en de aanvraag van de subsidies kunnen ook verzorgd worden door Kreeft Opleidingen.

Voor particulieren zijn er nog andere voordelen. Zij kunnen de kosten van de scholing aftrekken van hun inkomstenbelasting. Bovendien zijn veel
opleidingen van Kreeft vrijgesteld van BTW.

Eigen vestigingen en incompany door het hele land

Kreeft heeft vestigingen in Groningen, Fryslân, Drenthe en Overijssel en verzorgt incompany opleidingen door heel Nederland. Kreeft Opleidingen is dus altijd dichtbij. In Drachten heeft Kreeft het Verkeers Educatie Centrum (VEC). Hier worden slipcursussen gegeven en nascholingsdagen verzorgd. Ook vinden hier chauffeursdagen en bedrijfsuitjes plaats.

Grote vraag naar geschoold personeel

„De vraag naar geschoold personeel is enorm toegenomen. We leiden graag op en ook brengen we werkgevers en cursisten met elkaar in contact. Een baan na je opleiding is zo goed als zeker. Of je nu chauffeur wilt worden of heeft uw bedrijf behoefte aan chauffeurs, wij helpen iedereen vlot en voordelig op weg.”

www.kreeftopleidingen.nl

Geplaatst op: 13 februari 2019

[GA TERUG]