In gesprek met Antje Meindersma, mede-eigenaar van Alledaags en Elphas

In gesprek met Antje Meindersma, mede-eigenaar van Alledaags en Elphas

NoordZ TV

Wekelijks een nieuw interview met gepassioneerde ondernemers

Aflevering 82: Antje Meindersma

In deze aflevering van Noordz gaat presentatrice Karlijn ter Horst in gesprek met Antje Meindersma, mede-eigenaar van Alledaags en Elphas. ‘Met de technische ontwikkelingen om je heen en überhaupt hoe de wereld werkt, denk ik dat het onderwijs echt wel aan drastische veranderingen toe is.’

Bekijk de vorige ‘In gesprek met’, waarin Eelco Bakker van Buro B&G te gast was.

Geplaatst op: 18 januari 2019

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.