Promotiedagen Drenthe: nieuwe opzet en nieuwe locatie

Promotiedagen Drenthe: nieuwe opzet en nieuwe locatie

De Promotiedagen Drenthe krijgen een ander gezicht. Niet alleen wordt de TT Hall verlaten voor theater De Nieuwe Kolk, ook komt er meer aandacht voor workshops en presentaties.

Organisator Michiel Elzinga meent dat de Promotiedagen Groningen, die elk jaar in november in Martiniplaza zijn, het beurspubliek in het Noorden al voldoende bedienen. Dat is de voornaamste reden dat de opzet van de Promotiedagen Drenthe goed tegen het licht is gehouden.

‘We zijn gaan kijken naar een andere opzet’, laat Elzinga weten tegenover Dagblad van het Noorden. ‘In de nieuwe opzet nemen workshops en presentaties met topsprekers een voorname plaats in. Een andere belangrijke wijziging is dat de beurs van twee dagen teruggaat naar één.’

Positief ontvangen

Elzinga benadrukt dat netwerken hoe dan ook een belangrijk onderdeel blijft, ook in de nieuwe variant. Die variant past volgens de organisatie beter in De Nieuwe Kolk dan in de TT Hall. De veranderingen lijken binnen het bedrijfsleven positief te zijn ontvangen. Elzinga: ‘Direct nadat we het bekend hadden gemaakt, stroomden de eerste aanmeldingen binnen.’ De Promotiedagen Drenthe vindt plaats op 16 april 2019.

Geplaatst op: 8 januari 2019

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.