Eindejaarsuitzending Noordz TV: Gijs Nillessen en Karlijn ter Horst blikken terug

Eindejaarsuitzending Noordz TV: Gijs Nillessen en Karlijn ter Horst blikken terug

NoordZ TV

Wekelijks een nieuw interview met gepassioneerde ondernemers

Aflevering 78: Eindejaarsuitzending met Karlijn ter Horst en Gijs Nillessen

In deze aflevering van Noordz ontvangen presentator Gijs Nillessen en presentatrice Karlijn ter Horst geen ondernemer in de studio. De presentatoren gaan met elkaar in gesprek en blikken terug op het afgelopen jaar.

Bekijk de vorige ‘In gesprek met’, waarin Gijs Bekenkamp te gast was.

Geplaatst op: 7 december 2018

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.