In gesprek met Gijs Bekenkamp, founder en Head of Marketing & Design van Chordify

In gesprek met Gijs Bekenkamp, founder en Head of Marketing & Design van Chordify

NoordZ TV

Wekelijks een nieuw interview met gepassioneerde ondernemers

Aflevering 77: Gijs Bekenkamp

In deze aflevering van Noordz gaat presentator Gijs Nillessen in gesprek met Gijs Bekenkamp, founder en Head of Marketing & Design van Chordify. ‘Het is een soort karaokeversie van bladmuziek waar de muzikant op kan meespelen.’

Bekijk de vorige ‘In gesprek met’, waarin Dennis Veldpape te gast was.

Geplaatst op: 30 november 2018

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.