In gesprek met Dennis Veldpape, directeur/eigenaar van Royal Christmas

In gesprek met Dennis Veldpape, directeur/eigenaar van Royal Christmas

NoordZ TV

Wekelijks een nieuw interview met gepassioneerde ondernemers

Aflevering 76: Dennis Veldpape

In deze aflevering van Noordz gaat presentatrice Karlijn ter Horst in gesprek met Dennis Veldpape, directeur/eigenaar van Royal Christmas. ‘Wij geloven er altijd in dat het beter is om tien bomen te verkopen voor een lage prijs dan drie voor een hoge.’

Bekijk de vorige ‘In gesprek met’, waarin Jouke van Dijk te gast was.

Geplaatst op: 23 november 2018

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.