Passie voor isolatie

Passie voor isolatie

PARTNERBIJDRAGEN | Smit Isolatie Groep stopt energie in uw besparing! Meer dan 25 jaar staat het bedrijf voor innovatie en ontwikkeling in de wereld van de isolatie. Met een eigen development afdeling en de nieuwste technieken en opleidingen voor het personeel, zijn bewoners verzekerd van een toekomstbestendige isolatie.

Smit Isolatie Groep werkt met een verscheidenheid aan materiaal

Jack Guikema, de gedreven medewerker van Smit Isolatie Groep uit Veendam is salesmanager, geeft leiding aan de adviseurs en is de contactpersoon voor samenwerkende isolatiebedrijven. Pratend over zijn bedrijf, kan Jack zijn trots op het team maar moeilijk verbergen. „Fabrikanten vragen onze medewerkers om nieuwe systemen te komen testen, dat zegt toch genoeg? Ze kunnen van ons op aan!”

Vooral het isoleren van spouwmuren, kruipruimten en dakisolatie zijn veelgevraagde elementen. Hiervoor wordt o.a. gewerkt met een verscheidenheid aan materialen als EPS HR++Parels, Minerale inblaaswol en Enverifoam spouwschuim. Isodekens en Isochips voor op de bodem, sprayschuim als een directe applicatie onderzijde van de vloer en/of binnenzijde van een schuin dak.

Een extra meerwaarde ligt in het gebruik van de nieuwste milieu vriendelijke sprayschuim isolatie met bewezen prestaties. Dat is het voordeel van personeel dat voortdurend door fabrikanten wordt geschoold: „Wij hechten aan continue doorontwikkeling, iets dat je zeker niet ziet in ieder isolatiebedrijf!”

Particuliere en zakelijke markt

„De gecertificeerde medewerkers weten de isolatiematerialen zeer deskundig en zonder te veel aan overlast te verwerken”, gaat Guikema verder: „Zo kunnen we zelfs isolatie uit de jaren ’70 herstellen zonder deze eruit te hoeven halen! Een werkwijze die als zeer prettig wordt ervaring door de klant.”

Smit Isolatie Groep zorgt dat, naast de particuliere markt, ook de zakelijke markt er warm bij zit. Door kennis en het brede aanbod aan isolatiemogelijkheden werken wij ook voortdurend opdrachten uit voor woningbouwverenigingen, bouwbedrijven, VvE, gemeenten, agrarische en de vermaaksector.

Advies

Mocht u advies willen, of de vele isolatiemogelijkheden willen doornemen: er staat een deskundig team voor u klaar om met u mee te denken in het realiseren van meer comfort, energie- en/ of kostenbesparing. Bel gerust 0598 626 193 voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

www.smitisolatiegroep.nl

Geplaatst op: 10 oktober 2018

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.