Nieuwbouw zonder energierekening

Nieuwbouw zonder energierekening

PARTNERBIJDRAGEN | Een nieuwbouwwoning, voor een vaste en voordelige prijs, zonder gasaansluiting én geen elektrarekening. Dat is wat AENOM (All Electric Nul Op de Meter) in Emmen te bieden heeft.   

 

Deze volledig duurzame woningen verkoopt AENOM in een aantal standaard typen. Voor het volledige aanbod, zie de website www.aenom.nl. De standaardwoningen kunnen naar wens van de klant worden aangepast. Ook is het mogelijk om een eigen woning te ontwerpen.

 

Prefab

Als bouwer heeft AENOM het volledige bouwproces in eigen hand; van de eerste tekeningen tot en met de oplevering. De woningen worden geprefabriceerd en vervolgens naar de locatie gebracht. In een week wordt het casco van de woning opgezet. Daarna start de binnenafwerking gelijktijdig met de buitenafwerking. Elk type woning kan worden voorzien van een volledig all-in zonnedaksysteem.

 

Bouwervaring

AENOM is een betrouwbare partner in de bouwwereld. Eigenaar Jan Haitel beschikt over tientallen jaren bouwervaring en heeft de markt zien veranderen. Daarom heeft hij twee jaar geleden AENOM opgericht. “De tijd van het gas ligt, zoals ik had verwacht definitief achter ons. Het vereist een omslag van denken. Geen gas- en ook geen elektrarekening dankzij de AENOM voorzieningen van de woning. Dus een volledige energievoorziening voor het hele huis op zonnepanelen. Geen energielasten meer levert een jaarlijkse besparing op van gemiddeld € 2.400,- per jaar.”

Winst

“Wat ik vaak hoor, is dat klanten met kostenbesparing de extra AENOM-voorzieningen willen terugverdienen. Dat is niet nodig omdat de extra kosten de waarde van de woning aanzienlijk verhogen. De woning ligt, in vergelijking met een conventionele woning, veel beter in de markt bij een eventuele verkoop. Daaruit valt een flinke winst te halen.’

Voor meer informatie: www.aenom.nl, info@aenom.nl of 06-20018220 (Jan Haitel).

Geplaatst op: 8 oktober 2018

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.