VIDEO: Finale van de Young Business Award 2018

VIDEO: Finale van de Young Business Award 2018

NoordZ TV

Speciale aflevering: Finale Young Business Award 2018

Donderdag 7 juni was het dan zo ver. Na twee halve finales in respectievelijk Groningen en Leeuwarden werd in het Atlas Theater in Emmen duidelijk wie de YBA 2018 mee naar huis ging nemen. Bekijk hier de gehele avond terug, met daarbij ook de foundertalks van Oscar Kneppers en Jeroen Derwort en de verkiezing van de ‘Beste Jonge Ondernemer van het jaar‘, oftewel Sprouts ’25 onder de 25’.

Geplaatst op: 15 juni 2018

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.