Volg hier de finale van de Young Business Award

Volg hier de finale van de Young Business Award

Volg hier de finale van de Young Business Award

Young Business Award finalisten (Hotelchamp, Somnox, We4Sea en InvoiceFinance) strijden donderdagavond in Emmen om 15.000 euro en de titel: ‘Beste jonge onderneming van Nederland’. Samen peuterden deze vier finalisten al 20 miljoen euro groeigeld los bij investeerders.

Er is nog een klein aantal, gratis kaarten beschikbaar voor de finale. Kun je er niet bij zijn? Niet getreurd: de YBA-finale is vanavond (donderdag) vanaf 19:25 uur live te volgen via de onderstaande videostream. In het programma ook de finale van de Sprout 25 onder 25.

Wil je niets missen van de rest van het programma, met onder andere de verkiezing van Drentse startup van 2018? Volg dan het liveblog hieronder.

Live Blog Finale Young Business Award 2018
 

Geplaatst op: 7 juni 2018

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.