Hotelchamp uit Amsterdam wint Young Business Award 2018

Hotelchamp uit Amsterdam wint Young Business Award 2018

Hotelchamp uit Amsterdam wint Young Business Award 2018

Hotelchamp is donderdagavond in het Atlas Theater in Emmen de winnaar geworden van de Young Business Award 2018. De startup, founded in Groningen waar de developers nog steeds zitten, won het in de finale van We4Sea, InvoiceFinance en Sommox.

De jury liet weten dat het dit jaar geen uitgemaakte zaak was na de pitches. ,,We zijn het niet eens geworden over de winnaar, maar we hebben wel een beslissing genomen. We gingen elkaar vragen stellen, onder meer van welk bedrijf we verwachten dat het nou een echte wereldspeler ging worden. Maar ook daar hadden we geen eenduidig antwoord op. Dus we maakten het onszelf alleen maar moeilijker.

Tijdens de finale van de Young Business Award streden vier startups om de prijzenpot van 15.000 euro. Elke finalist had zestig seconden de tijd om de jury met een elevator pitch te overtuigen van zijn of haar startup. Na de pitch stelde de jury kritische vragen, gevolgd door enkele vragen uit de zaal.

Geplaatst op: 7 juni 2018

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.