Casper Lemmen van Grenzelooswerk beste jonge ondernemer van 2018

Casper Lemmen van Grenzelooswerk beste jonge ondernemer van 2018

Casper Lemmen van Grenzelooswerk beste jonge ondernemer van 2018

Casper Lemmen is met Grenzelooswerk door Sprout uitgeroepen tot Beste Jonge Ondernemer van 2018. Tijdens de finale van de Young Business Award 2018 in het Atlas Theater in Emmen verkoos de jury hem na de pitches van de drie finalisten tot winnaar. Lemmer gaf in de strijd de andere finalisten in de personen van Anouk Visser (Birds.ai) en Tobias Disse (Kryha) achter zich.

Juryoordeel

Sprout-hoofdredacteur Remy Gieling, tevens juryvoorzitter vanavond, was duidelijk in zijn oordeel. Hij vond namens de jury dat Lemmen de prijs terecht verkreeg. “Casper Lemmen heeft in korte tijd van een probleem waar hij tegenaan liep met heel vele toewijding en succes een flink bedrijf neergezet. Inmiddels heeft hij grote klanten en twintig werknemers. Het is een prachtig ondernemersverhaal. Gezien de snelle groei en de international expansie van Grenzelooswerk gaan we hier vast nog veel meer van horen.”

Geplaatst op: 7 juni 2018

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Je e-mailadres wordt niet bij je reactie gepubliceerd. We verwerken je reactie alleen om je eenmalig op de hoogte brengen van plaatsing of afwijzing van je reactie. Je naam wordt alleen geplaatst bij de reactie. Deze wordt verder niet verwerkt.