De week op Noordz: Succes, Freelancers managen & Meer

De week op Noordz: Succes, Freelancers managen & Meer

De week op Noordz: Succes, Freelancers managen & Meer

Lees over de tegenslag achter succes, ons interview met Lars Evers, de oprichter van Jellow en nog veel meer: deze week op Noordz.

  • Maandag – Het CBS laat weten dat het exportaandeel van Nederland in de wereldhandel is toegenomen. Binnen de dienstensector groeiden de aan toerisme gerelateerde diensten het snelst.
  • Dinsdag Promotiedagen Drenthe 15 en 16 mei: Meer dan driehonderd bedrijven en negenduizendbezoekers ontmoeten elkaar in de TT hal in Assen.
  • Woensdag – Van een tanker naar een zeilschip. Woensdag brengen we het verhaal van een ondernemer die juist tijdens de crisis investeerde en daardoor nu uiterst succesvol is.
  • Donderdag – Tegenslag achter succes – Bedrijven, ondernemers of sporters die momenteel succesvol zijn of veel succes hebben gehad. Het lijkt vaak alsof ze uit het niets komen en alleen maar successen kennen. Toch is dat lang niet altijd het geval. Achter veel succesverhalen zit ook een andere kant. Namelijk die van eerdere tegenslag. We zetten er deze week een aantal op een rijtje.
  • Vrijdag – Vanaf vandaag is de volledige uitzending van ‘In gesprek met’ terug te kijken op noordz.nl. Presentatrice Karlijn ter Horst in gesprek met Lars Evers, CO-founder van Jellow. Het bedrijf dat bedrijven helpt hun netwerk van freelancers te beheren.
Geplaatst op: 15 mei 2018

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *