Jonge ondernemers uit het Noorden door Sprout gespot als meest veelbelovend

Jonge ondernemers uit het Noorden door Sprout gespot als meest veelbelovend

Jonge ondernemers uit het Noorden door Sprout gespot als meest veelbelovend

Twee bedrijven uit Friesland en Groningen zijn door Sprout verkozen tot meest veelbelovende ondernemingen gerund door ondernemers jonger dan 25. Grenzelooswerk uit Leeuwarden en Holthausen Clean Technology delen in het Noorden de eer.

Grenzeloos houdt zich bezig met internationale arbeidsbemiddeling en sleepte eerder al de prijs ‘Friese Startup van het Jaar 2018’ in de wacht. Het bedrijf van Casper Lemmen (24), Rémon Wobbema (25) en Gijs Kingma (26) koppelt werkzoekenden uit Nederland aan internationale bedrijven.

De oprichters van Grenzelooswerk

 

 

 

 

 

Waterstof

Holthausen Clean Technologies biedt een vernieuwende kijk op het praktische gebruik van waterstoftechnologie. Een veegwagen op waterstof trok veel aandacht. De 19-jarige oprichter Max Holthausen tegen Sprout: ,,”Honderden gemeenten in de wereld hebben ons al benaderd: San Francisco, Barcelona, Madrid, Rome, plaatsen in Australië en India. Ze wilden wel honderden van die straatvegers bestellen. Maar we hebben gezegd: Dat gaat ons even te snel.”

Max Holthausen.

 

Arne Roest (Journalist)

Arne Roest (Journalist)

Geplaatst op: 14 mei 2018

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *