Gemist? De Care Cube, Ondernemen in China en de nieuwe Noordz

Gemist? De Care Cub, Ondernemen in China en de nieuwe Noordz

Gemist? De Care Cube, Ondernemen in China en de nieuwe Noordz

Hoe kunnen ouderen langer thuis wonen? Met een kubus, zo dacht Adri Wischmann. De uitvinder bedacht de Care Cube. En: stel je wil als ondernemer naar China. Dat is nogal een stap en het kan lastig zijn om daar de juiste weg te vinden. Marion Tjin-Tham Sjim helpt.

  • De Care Cube – Een slimme kubus die ervoor moet zorgen dat ouderen langer thuis kunnen blijven. Dat is de Care Cube, een uitvinding van Adri Wischmann. Voor de camera van Noordz legde hij uit wat de Care Cube kan, waarom hij de kubus ontwikkelde en wanneer dit slimme hulpmiddel op de markt komt.
  • Noordz bijlage: Toerisme – Deze week viel de maandelijkse ondernemersbijlage Noordz weer bij de abonnees van Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant op de mat. Thema van deze bijlage: toerisme. Een nummer vol verhalen over, voor en door ondernemers in de toeristische sector. De komende vier weken verschijnen deze verhalen ook op Noordz.nl.
  • Noordz in gesprek met – Iedere week gaat Noordz in gesprek met een ondernemer die een verhaal te vertellen heeft. Deze week was het de beurt aan Julian Doorten, CEO en co-founder van Storage Share.
  • Ondernemen in China – Marion Tjin-Tham Sjin heeft een kantoor in Appingedam én in Sjanghai. Met haar bedrijf Splendid China begeleidt zij Nederlandse ondernemers die in China actief zijn. En dat leverde een mooi verhaal op. Wil je na het lezen nog meer weten over Marion en haar werk? Eerder dit jaar verscheen ze al eens bij ons in de studio.
Geplaatst op: 11 mei 2018

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *