Foutvriendelijker worden in een perfectionistische maatschappij

Foutvriendelijker worden in een perfectionistische maatschappij

Foutvriendelijker worden in een perfectionistische maatschappij

Een foutvriendelijkere maatschappij, dat is waar het Screw Up evenement op woensdag 30 mei over gaat. Presentator Wilfried de Jong, Shorttrackster Yara van Kerkhof en Scapino-innovator Ellen van Acht vertellen over vallen en opstaan.

Het Grand Theatre Groningen staat de hele maand mei in het thema van Epic Fails and Successes. Screw Up wil  het taboe op fouten maken doorbreken en organiseren daarom als maandafsluiter een openbaar toegankelijk evenement. In een sfeervol avondvullend programma vertellen diverse sprekers over hun ervaring met fouten maken en hoe daar het goede uit te halen is. Ook zijn er optredens van De Small Town Bandits (finalist van de Grote Prijs van Nederland 2018) en theatergroep Entropy. 

Taboe doorbrekend

Dat we moeten leren van fouten weten we allemaal, al blijkt dit in de praktijk vaak lastig. Screw Up doorbreekt het taboe op fouten maken en stimuleert foutvriendelijkheid in deze door perfectie gedreven prestatiemaatschappij. Ze helpen organisaties om op een gezonde manier met fouten om te gaan, door te leren van fouten in plaats van ze weg te stoppen.

‘Foute Expositie’

De hele maand mei is de Screw Up “Foute Expositie” gratis toegankelijk tijdens de openingstijden van het Grand Theatre en World of Barista Theatercafé. In deze actieve en informatieve expositie word je getriggerd de fout in te gaan, je fout te bekennen en krijg je inzicht in hoe foutvriendelijk je bent ten opzichte van jezelf en anderen. Daag jezelf uit en ga de confrontatie aan met jezelf in deze “Foute Expositie”.

Kaarten zijn te koop via de websites van het Grand Theatre en van Screw Up. Een dagticket kost €12,50 en een avondticket €30,-. Het dagprogramma duurt van 13:30 tot 17:00, en het avondprogramma van 19:00 tot 21:30. Mee-eten tussen beide programma’s is mogelijk voor €15,-. Kijk voor tickets en verdere updates over het programma op www.screwup.nl of www.grandtheatregroningen.nl

Geplaatst op: 7 mei 2018

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *