Maak kennis met de tweede zes halve finalisten van de Young Business Award 2018

Maak kennis met de tweede zes halve finalisten van de Young Business Award 2018

Maak kennis met de tweede zes halve finalisten van de Young Business Award 2018

Dinsdag 17 april vindt de tweede halve finale van de Young Business Award 2018 plaats. Waar in Groningen tijdens de eerste halve finale Hotelchamp en We4Sea een ticket naar de finale verdienden, strijden in Leeuwarden de overgebleven zes halve finalisten om de laatste twee finaleplaatsen. Hoogste tijd om de tweede groep van zes halve finalisten eens nader onder de loep te nemen.

Welke startups presenteren zich op 17 april on Leeuwarden aan de jury en het publiek? In willekeurige volgorde gaan we African Clean Energy, InvoiceFinance, Jungo, Seamore, Somnox en The Next Ad op het podium aan het werk zien. Twee van deze kandidaten gaan samen met We4Sea en Hotelchamp in de finale strijden om de prijzenpot van 15.000 euro en uiteraard de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’

African Clean Energy

Met meer dan 90 fulltime werknemers in dienst is African Clean Energy in rap tempo bezig en op missie “to enable clean cooking and sustainable energy for Sub-Saharan Africa and beyond”.
Lees hier het verhaal van African Clean Energy

InvoiceFinance

Deze fintech startup is in raptempo de wereld van kredietverlening voor MKB en ZZP-ondernemers aan het veranderen. Hiervoor hebben ze recent zes miljoen euro opgehaald bij investeerders.
Lees hier het verhaal van InvoiceFinance

Jungo

Deze PropTech-startup staat op het punt om de hypotheekmarkt in Nederland te disrupten. Door Jungo kan de crowd straks direct investeren in individuele Nederlandse hypotheken. Aegon gelooft er in elk geval in. De corporate nam alvast een aandelen belang in deze snelgroeiende startup.
Lees hier het verhaal van Jungo

Seamore

Deze startup is druk bezig om ervoor te zorgen dat zeewier een lekker, gezonde en verantwoordelijk alternatief wordt voor ons allerdaagse eten.
Lees hier het verhaal van Seamore

Somnox

Slapeloosheid komt voor bij een op de vijf Nederlanders. Deze startup heeft een slaaprobot ontwikkeld die dit probleem voor 3.5 miljoen Nederlands gaat oplossen. Hiervoor hebben deze piepjonge founders via kickstarter 600.000 euro groeigeld losgepeuterd en hebben inmiddels een partnership met Auping.
Lees hier het verhaal van Sommox

The Next Ad

Deze tech-startup werkt inmiddels samen met grote merken als Heineken, CataWiki en PostNL. Founder Achmed Awad: “We’ve fundamentally changed ad tech from a spend business to an investment lifestyle”. Recent hebben de founders van The Next Ad 1.5 miljoen euro funding opgehaald en groeit het bedrijf flink in de BeNeLux, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.
Lees hier het verhaal van The Next Ad

Finale

Niets missen van deze halve finale? Aanmelden voor dit event kan hier. Tijdens deze tweede halve finale zijn wederom twee finaletickets te verdienen en gaat dus bepalen welke twee startups Hotelchamp en We4Sea volgen naar de finale van 28 juni in het Atlas Theater in Emmen.

Geplaatst op: 13 april 2018

[GA TERUG]

Er is 1 reactie:

peter verhaar

Friday 13 April 2018 om 13:27

Jungo is niet de eerste die dit doet; dat is SameninGeld; niet netjes dat dit steeds weer wordt gezegd

Geef uw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *