Paques uit Balk wint verkiezing 'Friese Onderneming van het Jaar 2018'

Paques uit Balk wint verkiezing ‘Friese Onderneming van het Jaar 2018’

Paques uit Balk wint verkiezing ‘Friese Onderneming van het Jaar 2018’

Op dinsdag 10 april jongstleden vond in Leeuwarden de finale van de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2018 plaats. Paques uit Balk heeft dit jaar de finale gewonnen. De andere finalisten waren Sidijk uit Heerenveen en SPITS uit Oosterwolde.

“Volgens de jury is Paques een hightech, innovatieve en mondiale organisatie. Met al drie generaties Paques op rij aan de leiding is het een inspirerend voorbeeld voor ondernemend Fryslân en een motor voor hoogwaardige werkgelegenheid. Het is een duurzaam bedrijf waarvoor het denken in generaties belangrijker is dan het denken in kwartalen”.

Grenzelooswerk beste Friese Startup

Tijdens hetzelfde evenement is ook de winnaar van de Beste Friese Startup 2018 bekend gemaakt. Grenzelooswerk ontving deze aanmoedigingsprijs uit handen van Jorrit Volkers, voorzitter van de organiserende stichting.

Jury

De jury van de Friese Onderneming van het Jaar 2018 bestond uit juryvoorzitter Sander de Rouwe, gedeputeerde Economische Zaken van de Provinsje Fryslân, Jetze Botma (onderneemt in Botma Business Consultancy), Jennifer Westers (onderneemt in WestCord Hotels) & René de Heij (onderneemt in Probo en winnaar editie 2017). Daarnaast speelde het aanwezige publiek een belangrijke rol in het toekennen van de punten.

Geplaatst op: 11 april 2018

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *