Jan Versteegh presenteert Groninger halve finale van YBA

Jan Versteegh presenteert Groninger halve finale van YBA

Jan Versteegh presenteert Groninger halve finale van YBA

,,Hij is rebels, een creatieve stuiterbal.” Presentator, programmamaker en kersverse Mol van tv-programma ‘Wie is de Mol?’ Jan Versteegh presenteert op 27 maart de eerste halve finale van de Young Business Award (YBA), in Martiniplaza Groningen. Volgens oprichter en organisator Niels Palmers past Versteegh daarom prima in het programma. ,,Hij groeide vanuit het niets door naar de landelijke top. Van gymleraar naar tvmaker. Dat zijn mooie dingen die Jan en de YBA gemeen hebben.”

Tijdens de halve finale Groningen strijden de zes startups: HotelchampMr. ChaddMy Data FactoryStorroTilledmedia en We4Sea om een YBA finaleticket. In een pitch van zestig seconden moeten ze de jury onder leiding van TopDutch-campagneleider Gerard de Boer overtuigen. Slechts twee van hen gaan door naar de finale op 28 juni. Gedeputeerde Patrick Brouns maakt bekend wie nog kans maken op de prijzenpot van 15 duizend euro.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het publiek. Die bestel je op de website van de YBA.

Karlijn ter Horst (Journalist)

Karlijn ter Horst (Journalist)

Geplaatst op: 12 maart 2018

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *