Altijd ‘green carpet’ behandeling

Altijd ‘green carpet’ behandeling

Altijd ‘green carpet’ behandeling

Electric Motorcycles Nederland is de ‘one stop shop’ voor elektrische motorfietsen. Het bedrijf waar de klant altijd op een ‘green carpet’ behandeling kan rekenen.

NOORDZ BRANDED

Electric Motorcycles vind je uitsluitend elektrisch aangedreven vervoermiddelen van alle elektrische motormerken. „Van een elektrische Cruiser tot aan een Superbike met 200 Nm. Electric Motorcycles is de enige onderneming in de Benelux die deze voertuigen zowel verkoopt als verhuurt. Wij combineren dit met een landelijke onderhoud- dekkingsgarantie, een unieke breng- en haalservice als er (nog) geen locatie in de buurt is en een winterstalling arrangement.”

Experience Electric

„We beperken ons niet tot verkoop en verhuur. Wij gaan verder door zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met elektrische motoren. Naast het geven van presentaties, organiseren we proefritten, toertochten en zelfs meerdaagse tochten om te laten zien dat elektrisch motorrijden gewoon leuk is, dit doen we allemaal onder de term ‘Experience Electric!’”

Drive further than the Range Range of actieradius een beperking, of gewoon kennis willen maken met het elektrisch motorrijden? „Wij bieden de mogelijkheid om dit zelf te ervaren door deel te nemen aan een Experience Electric van Electric Motorcycles.”

Wat is een Experience Electric?

„Net als bij een normale toertocht verzamelen we op de aangegeven plaats. Na een korte uitleg over de elektrische motor gaan we een route rijden. Afhankelijk van de soort Experience zitten er één of meerdere stops in. Tijdens deze stops wordt zowel de mens als de machine bij geladen.”

Met welke motoren rijden we?

„Voor de Experience Electric hebben we de mogelijkheid om meerdere motoren te gebruiken. Elke motor heeft zijn eigen karakter en eigenschappen die aansluiten bij de diverse routes en Experiences.”

„Vanuit Electric Motorcycles Nederland begeleiden wij de Experience Electric. Wij laten zien hoe het laden werkt en wat de voordelen zijn. Na deze ervaring kun je over jezelf zeggen dat je elektrisch motor hebt gereden. Wil je zelfstandig elektrisch motorrijden, zonder onze hulp? Huur dan een elektrische motor bij Electric Motorcycles Verhuur.”

„Tijdens de Elfwegentocht kun je met ons een Experience Electric (genaamd de Elfwegentoertocht) rijden op een elektrische motor.”

electricmotorcycles.nl

Geplaatst op: 28 februari 2018

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *