Start-up TreeTech met prins Constantijn naar Las Vegas

Start-up TreeTech met prins Constantijn naar Las Vegas

Start-up TreeTech met prins Constantijn naar Las Vegas

Start-up TreeTech uit Leeuwarden staat deze week op de CES in Las Vegas, de grootste beurs voor de entertainmentindustrie.

TreeTech werkt aan een controller om mee te gamen op spelcomputers en pc’s. De controller is accurater dan de huidige apparaten op de markt en is modulair, gamers kunnen zelf kiezen welke instellingen ze nodig hebben en daar de controller op aanpassen.

De start-up maakt onderdeel uit van een grote groep Nederlandse bedrijven die onder de vleugels van Startupdelta en diens ambassadeur prins Constantijn naar de beurs afreizen. Op de beurs wordt een speciaal ‘Holland Pavillion’ gebouwd.

Mijlpaal

,,Het is voor ons een mijlpaal’’, zegt Christof de Vries, samen met Ba The Nguyen eigenaar van het bedrijf. De afgelopen twee jaar hebben ze gewerkt aan de ontwikkeling van de controller. Deze gaat zeer binnenkort in productie bij Technologies Added in Emmen dat is gevestigd in de voormalige Philips-fabriek en verschillende start-ups helpt in de eerste productiefase. In oktober rollen de eerste controllers voor de verkoop van de band.

Bron: Leeuwarder Courant

Geplaatst op: 8 januari 2018

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *