Van Mossel Autolease: de sterke lokale leasepartner voor het MKB

Van Mossel Autolease: de sterke lokale leasepartner voor het MKB

Van Mossel Autolease: de sterke lokale leasepartner voor het MKB

Autolease Groningen heet sinds kort Van Mossel Autolease Groningen. Nog steeds lokaal gericht, een sterke dienstverlening en de synergie van een landelijk netwerk in automotive. Een ondernemende partij waar persoonlijk contact telt. Directeur Marnix van Dijk vertelt over de stevige stap voorwaarts.

BRANDED

Van Mossel Autolease is het grootste landelijke leasebedrijf met eigen vestigingen in de regio. ,,Dat maakt ons uniek. De kracht van vestigingen in de buurt met ondernemende mensen die het persoonlijk contact met hun klanten combineren met een eigen landelijk netwerk in automotive, schadeherstel, finance en dealerbedrijven. Een autoleasewinkel om de hoek met een vloot van alleen al 60.000 leaseauto’s. We hebben met onze noordelijke vier vestigingen onze eigen backoffice, dus we zijn selfsupporting met korte lijnen.” Die vier vestigingen zitten in Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Hengelo, waar respectievelijk Martijn Roorda, Jan Willem van Beem, Peter Bruntink en Hans van Deventer verantwoordelijk zijn voor hun vestiging, waar ondernemers gewoon kunnen binnenstappen.”

Opgaan in Van Mossel Autolease

Van Dijk is opgetogen over de stevige stap voorwaarts. Aan de Groningse Wismarweg staat het vertrouwde bedrijfspand er fris, opgeruimd en vernieuwd bij. ,,De automarkt is sterk in beweging en dan wil je continuïteit waarborgen. Het opgaan in Van Mossel Autolease is een goede stap, omdat we onze identiteit behouden en het persoonlijke contact naar met name de lokale zakelijke markt gewoon blijft. Van Mossel zit al dertig jaar in de autolease, het is een stevige, grote landelijke speler die z’n interne processen heel goed op orde heeft om de klant zo goed mogelijk te bedienen; onze dienstverlening groeit daardoor naar een hoger niveau. Binnen Van Mossel hebben wij met onze vier vestigingen de vrijheid en de ruimte om te ondernemen in de regionale markt. Van Mossel Autolease Groningen is laagdrempelig en kleinschalig: zo kennen onze klanten ons en dat blijft ook zo.”

Ben je nu beter in staat de markt te bedienen?

,,Ja, dat denk ik zeker. Van Mossel is een bedrijf dat aangestuurd wordt door een paar gedreven ondernemers, Eric Berkhof en Ben Mandemakers. De wil om te ondernemen, geeft ook de waardering voor wat we hier hebben opgebouwd. En dat combineren we met professionele dienstverlening, efficiënte processen en diversiteit aan eigen bedrijven in de keten, zodat wij snel kunnen schakelen om onze klanten beter en sneller van dienst te kunnen zijn. One-stop-shopping in autolease, je klant om de hoek volledig en efficiënt ontzorgen en zekerheid kunnen bieden. En dat begint nog steeds met luisteren naar je klant, even kunnen sparren over een andere auto of een oplossing voor een probleem. Meedenken en er zijn voor jouw klanten, bij een vraag en bij een probleem.”

Geplaatst op: 27 december 2017

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *