Keukendesign Emmen: ,,Een keuken is een meubel''

Keukendesign Emmen: ,,Een keuken is een meubel”

Keukendesign Emmen: ,,Een keuken is een meubel”

BRANDED

Keukendesign Emmen zit waar de specialist in keukens hoort: op de meubelboulevard. 600 Vierkante meter met de nieuwste keukens, materialen, combinaties en apparatuur. Remon van der Heide en z’n collega’s zijn klaar voor de kerstdrukte. “Weer een mooi moment om te laten zien dat wij het anders doen.”

Wat doet je anders?

“Wij ontzorgen onze klanten van A tot en met Z, iedere klant, groot of klein, willen we tevreden stellen. We vragen wat iemand verwacht en welke werkzaamheden er gedaan moeten worden. Keukendesign Emmen is helder, heeft een scherpe prijs op papier en we hebben kwaliteit, service, garantie en betrouwbaarheid tot een van onze speerpunten gemaakt. Doen wat is afgesproken, of het alleen het monteren van de keuken is of ook het slopen, muurtjes plaatsen of weghalen, egaliseren of stucen, leidingen omleggen, vloeren plaatsen, tegels leggen en de keuken geheel gebruiksklaar monteren en opleveren. Als we weg gaan, nemen we alles mee. Doekje er over en je kunt koken.”

Waarom wil je het anders doen?

“Ik zit sinds 2003 in de keukens, ik heb alle opleidingen kunnen doen die ik wilde, ik begrijp wat een keuken voor klanten betekent en hoe anders we tegen keukens, koken en eten aan zijn gaan kijken. Ik wil het allerliefste dat mensen helemaal tevreden zijn over wat wij gedaan hebben. Dat begint bij binnenkomst, want de meeste mensen weten dankzij internet heel veel. Van daaruit denken we mee en laten zien wat er is, hoe het werkt en combineert. En als het niet duidelijk is over wat er kan, dan stap je in de auto en ga je bij mensen thuis kijken wat ze willen.”

“Een keuken is een meubel geworden, en er is veel veranderd in de manier waarop we kijken naar eten en gezondheid, naar de mogelijkheden die keukenapparatuur kan bieden in leefstijl. Wij moeten meedenken vanuit wensen, trends en veranderingen en de mogelijkheden voor onze klanten zichtbaar en inzichtelijk maken, zodat ze bewust kunnen kiezen uit de nieuwste materialen en combinaties, waaronder hout, houtprints, hoogglans, grafiet, oxide beton, marmer tegelwerk en keramische keukenvloeren, 180 centimeter brede laden, extra hoge smalle bovenkasten en de nieuwe kleur: grijs. Grijs is het nieuwe wit.”

Andere apparatuur

“De komende twee jaar gaat het naar andere apparatuur, meer stoomovens en inductie- kookplaten omdat we na 2012 geen gaskooktoestellen meer mogen plaatsen; meer apparatuur met betere en kortere bereidingswijzen, energiezuinige apparatuur en home-connect, dus het koppelen van apparatuur via internet aan de leverancier, waardoor je in staat bent onderhoud, updates en/of vervanging van onderdelen tijdig te signaleren.”

Uitbreiden

“Vanaf Tweede Kerstdag breiden we ons assortiment uit met tegels, badkamers en warme vloeren. We zijn de samenwerking aangegaan met John Schnoing van Tegeltechniek.nl Bij hem zit al meer dan 25 jaar ervaring in het badkamer en tegels, ze staan ook bekend om hun uitstekende kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Komt u ook langs?!”

Geplaatst op: 22 december 2017

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *