De bruikbare oplossingen naar verandering van Accellerated Change Lab

De bruikbare oplossingen naar verandering van Accellerated Change Lab

De bruikbare oplossingen naar verandering van Accellerated Change Lab

„Change. Delivered. In alles wat wij doen, geloven we dat de toegang tot bedrijfskundige kennis en een hechte relatie met cliënten de sleutel is tot succesvolle verandering.” aldus Wietse Louwes en Johan Groen van Proventus Advies B.V. uit Groningen. Wat bedoelen ze?

NOORDZ BRANDED

Voor veel bedrijven zijn de kosten om te kunnen veranderen te hoog doordat de toegang tot de hoogwaardige kennis wordt belemmerd door hoge tarieven. Proventus doorbreekt dit met innovatieve oplossingen. „Niemand zit te wachten op torenhoge facturen van consultants voor werkzaamheden waarvan het resultaat pas op termijn merkbaar is. Organisaties willen direct oplossingen en afrekenen op resultaat.”

Oprichters Wietse Louwes en Johan Groen zien bij het MKB dat de noodzaak voor verandering groot is, maar de toegang tot de kennis ontbreekt. Groen: „Het consultancy vakgebied is behoudend en nog altijd gebaseerd op uurtje factuurtje. Proventus heeft daarom het ‘Accellerated Change Lab’ ontwikkeld met aanzienlijke verlaging van consultancykosten en daarmee van de totale kosten voorverandering (‘total cost of change’). De uitdaging is steeds sneller aantoonbaar waarde te creëren voor onze klanten en dat doen wij door het drastisch verkorten van de onderzoeks- en analysefase van het adviesproces.”

Groen: „Technologie en algoritmen gebaseerd op enorme hoeveelheden data helpen onze klanten bij het snel in kaart brengen van hun probleemgebieden.” Louwes: „Je kunt ons Accellerated Change Lab zien als een MRI-scan van je organisatie waarbij jij bij de uitslag bepaalt wat je daarna wilt doen; ga je zelf aan de slag, of wil je worden ondersteund door onze teams?”

Daarnaast heeft Proventus een tweede aanpak: het bouwen van platformen voor het oplossen van specifieke problemen, zoals het product Zorgsupport dat zorgverleners helpt bij het aantoonbaar voldoen aan de steeds strengere (kwaliteits) wet- en regelgeving. In samenwerking met een zorgondernemer heeft Proventus het platform ontwikkeld. Louwes: „Wij bieden zorgondernemers de beste technologie, kennis en ondersteuning waarbij ze geen investeringen vooraf hoeven te doen, maar op basis van een abonnement er over kunnen beschikken.”

Toch denken beiden dat deze ontwikkeling pas het begin is. Groen: „Het geeft een enorme kick aan de vraag van MKB’ers te kunnen voldoen en te leveren wat ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.” Louwes: „Het is onze missie de verandering te brengen bij onze klanten die nodig is om te kunnen excelleren in hun branche. Wij slagen in onze missie als ze ons zien als partner in kennis en niet als leverancier.”

www.proventusadvies.nl

Foto: Screenshot website Proventus Advies

Geplaatst op: 30 november 2017

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *