‘Online marketing is een proces, geen kunstje’

‘Online marketing is een proces, geen kunstje’

‘Online marketing is een proces, geen kunstje’

Online marketing is een containerbegrip, duiding is gewenst. Voor Pixl in Leeuwarden zit het onderscheid in kwaliteit en expertise. Return on investment op basis van data, zorgvuldige analyse en rapportage. „Online marketing begint volwassen te worden, een specialisme.”

NOORDZ BRANDED

Online marketing gaat te vaak alleen over vindbaarheid op Google. Jammer, vindt Erwin Manten van het zes man tellende bedrijf dat hij in 2012 oprichtte. „Als Google Partner beseffen we als geen ander het belang van vindbaarheid in Google, maar het is slechts één aspect, het online pallet is veel breder en dieper. Al die bedrijven die bellen met de mededeling dat ze jouw bedrijf op één zoekwoord boven in Google krijgen, doen ons vak en heel veel bedrijven veel te kort.”

„Wij kijken met de ondernemer naar de mogelijkheden voor zijn bedrijf. Zijn we het eens, dan zetten we een traject in, meten voortdurend de effecten en optimaliseren het proces. De resultaten uit online marketing meetbaar en inzichtelijk maken, van die resultaten leren en daarop bijsturen; dat is de aanpak waarmee wij het verschil maken”

„Het gat tussen bedrijven die online marketing reeds op een professionele manier verweven hebben in hun bedrijfsstrategie en de bedrijven die er feitelijk nog niets mee doen is groot. Wij richten ons vooral op bedrijven vanaf 15 tot 200 mensen. Bewustwording is belangrijk, er zijn veel bedrijven die online een wereld laten liggen omdat de kennis ontbreekt. Het is aan ons dat om online marketing begrijpelijk te maken.”
„U heeft een website, maar draagt deze ook bij aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen kan dat beter en op welke wijze? Welke kanalen zetten we wanneer in, hoe schakelen we in die mix? Dit soort vragen beantwoorden we voor een grote diversiteit aan bedrijven. Van lokaal autobedrijf, tot landelijke bouwer van prefab woningen en stichtingen met een maatschappelijk doel. Het behalen van meetbaar resultaat uit online marketing is een vak geworden waarin kennis en kwaliteit voor Pixl het onderscheid zijn.”

„Strategie, analyse, rapportages en automatiseren van processen: als je de juiste data hebt en weet hoe je die moet interpreteren, kun je leren en omzetgroei genereren. Online marketing is dus geen kunstje. Online marketing is een proces, waarin samenwerken met de opdrachtgever van groot belang is.”

pixl.nl

Geplaatst op: 2 november 2017

[GA TERUG]

Geef uw reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *